Львівщина отримала субвенцію для розрахунків за пільги та субсидії

На Львівщину перераховано субвенцію з державного бюджету на проведення розрахунків з пільг і житлових субсидій населення за спожиті енергоносії і надані житлово-комунальні послуги в сумі 76,6 млн грн в тому числі шляхом взаєморозрахунків – 71,4 млн грн та грошовими коштами – 5,2 млн гривень.

Про це повідомив директор департаменту фінансів Львівської ОДА Олег Демків.

За словами Олега Демківа, це дало можливість одночасно зменшити заборгованість ЛМКП “Львівтеплоенерго” та ЛКП “Залізничнетеплоенерго” за спожитий природний газ перед НАК “Нафтогаз України” в сумах відповідно 32,4 млн грн та 11,9 млн грн, а також водопровідно-каналізаційних та житлово-експлуатаційних підприємств області за електроенергію перед ПАТ “Львівобленерго” – 25,3 млн грн та ДП “Енергоринок” – 1,8 млн гривень.

Крім цього, Львівщині додатково перераховано кошти субвенції з державного бюджету на надання пільг та житлових субсидій населенню на придбання твердого палива та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу в сумі 0,3 млн гривень. З початку року перераховано такої субвенції в сумі 7,8 млн грн або 100 % до уточнених призначень січня-квітня 2016 року. Це дозволило в повному обсязі погасити заборгованість із цих виплат.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: