Для потребуючих мешканців міста провели спільний Великодній сніданок у подвір`ї школи №62

Аби ніхто не був самотній на Великдень. У Світлу Великодню неділю для людей, які через певні життєві обставини не мають можливості відчути святковий настрій та духовну атмосферу Христового Воскресіння у родинному колі, провели спільний святковий Великодній сніданок у подвір`ї школи №62, що на вул. Театральній. Про це повідомила прес-служба ЛМР.

Традиційно, Сніданок розпочався зі спільної молитви. Опісля міський голова Львова Андрій Садовий привітав усіх присутніх зі святом. Отець здійснив чин освячення продуктових наборів.

«Хочу побажати здоров`я для усіх тут присутніх. Щоб Христове Воскресіння дало більше добра, мир і достаток. Також хочу подякувати усім, хто долучився до сьогоднішнього сніданку. Це велика сила – вміти бути разом з тими, кому важко і бути разом з тими, хто потребує. Я бажаю всім великої любові і Божого благословення. Христос Воскрес!», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Близько 150 осіб пригостили традиційними Великодніми стравами (паски, яйця, ковбаски, тощо).

IMG_0001 IMG_9915 IMG_9931 IMG_9937 IMG_9948 IMG_9954 IMG_9968 IMG_9990

Нагадаємо, також сьогодні у Центрі обліку та нічного перебування бездомних громадян, що на вул. Кирилівській, 3а, о 10 годині для близько 40 відвідувачів Центру провели Великодній сніданок. Центр обліку та нічного перебування бездомних організував цей захід за підтримки релігійних громад Св. Анни, Св. Йосафата та Покрови Пресвятої Богородиці.

Також святковий сніданок відбудеться у Львівському палаці мистецтв, що на вул. Коперника, 17. Трапеза розпочнеться зі спільної молитви о 12 годині. Цьогоріч сніданок організовують для 400-500 бездомних, малозабезпечених і неповносправних. Проводить захід ГО «Спільнота Взаємодопомоги Оселя».

Організатори Великодніх сніданків зазначають, що у такий світлий день особливо потрібно бути разом, відчувати любов і підтримку. Ніхто не повинен бути самотнім чи забутим.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: