У Львові пластуни проведуть благодійний ярмарок

У суботу, 7 травня, львівські пластуни запрошують мешканців та  гостей міста на благодійний ярмарок. Захід відбуватиметься в центрі Львова на площі Музейній (біля Домініканського собору). Про це повідомила прес-служба ЛМР.

На ярмарку будуть розміщені ятки з різноманітними виробами та солодощами, що власноруч виготовила пластова молодь. У програмі також проведення майстер-класів, в яких зможе взяти участь кожен перехожий.

Львів’яни зможуть вдало провести час на благодійному пластовому ярмарку. Організатори обіцяють багато якісних, смачних та особливих виробів hand-made. Кошти з кожного товару, який ретельно готували пластуни, підуть на розвиток організації. Зокрема за отримані кошти пластуни планують виготовити лампадки для Вифлеємського Вогню Миру (щорічної пластової акції, коли на Різдво вогонь з Вифлеєму поширюють серед церков селищ, міст та областей України).

Також метою пластового ярмарку є ознайомити громаду міста та її гостей із організацією. Члени Пласту (віком від 12 років) змалку привчаються до самовиховання, до творіння чогось власноруч.

«Запрошуємо усіх львів’ян та туристів відвідати нашу акцію. Підтримуючи таким чином львівський Пласт, можете бути певні, що організація далі творитиме для громади та виховуватиме свідомих громадян», - каже організатор ярмарку, Голова львівського осередку Пласту Матвій Дух.

Програма заходу:

11:00-20:00 – Функціонування ярмарку та майстер-класів

За адресою: пл. Музейна, навпроти Домініканського собору.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: