Марія Гайдар подала у відставку

Виконувачка обов'язків заступника голови Одеської обласної державної адміністрації Марія Гайдар написала заяву про звільнення із посади.

Про це вона заявила на мітингу, де представники «Самооборони Одеси» і місцевого «Автомайдану» почали вимагати її відставки, інформує ТАСС.

Однак спочатку Гайдар спробувала налагодити діалог з протестувальниками у будівлі обладміністрації і запропонувала сісти за стіл переговорів, сказавши, що готова вислухати всі їхні зауваження і критику. Автомайданівці і самооборонівці пропозиція не влаштувала і вони зажадали від неї тут же написати заявою про звільненя і покинути Україну.

«Зніміть кокошник, встаньте на коліна і просіть прощення… Ви можете тільки плакати і пити в ресторані. О четвертій годині дня, в робочий час, ви були в ресторані "Міміно". Я проти таких, як ви, і я буду виходити і робити все, щоб ви пішли. Ви ганьбите Саакашвілі, ви ганьбите його команду»,  - заявила активістка Наталія Пранжу.

Під тиском мітингувальників в.о. заступника Михайла Саакашвілі заявила: «Я йду з цієї посади, я не тримаюся за неї. Я вже написала заяву».

При цьому вона додала, що не збирається залишати Україну і планує далі працювати помічником Саакашвілі.

«Я можу сказати, що я тут чесно працювала, і в медицині це додаткові 100 мільйонів бюджету. Всі виплати відправлені. Крім аргументів: «Ви з Росії – забирайтеся», більше нічого не чую. Мені здається, така розмова абсолютно неприпустима і недоречна. Виплати, які є, виплачені і вже відправлені. Я продовжу працювати помічником Михайла Саакашвілі», - додала вона.

Гайдар також повідомила, що її справи буде вести заступник Саакашвілі - Соломія Бобровська.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: