Львів’яни у особливий спосіб привітали Надію Савченко з Днем народження

ujnnn

Українській бранці Надії Савченко сьогодні виповнилося 35 років. І вже вдруге свій День народження льотчиця зустрічає у російській тюрмі. Аби привітати героїню у особливий спосіб з нагоди свята, у Львові зібралися друзі Наді та всі, хто уважно стежить за її долею. З собою люди принесли небесні ліхтарики у формі серця і випустили їх у небо з побажаннями волі та якнайшвидшого повернення на Батьківщину.

Українській бранці Надії Савченко сьогодні виповнилося 35 років. І вже вдруге свій День народження льотчиця зустрічає у російській тюрмі. Аби привітати героїню у особливий спосіб з нагоди свята,  у Львові зібралися друзі Наді та всі, хто уважно стежить за її долею. З собою люди принесли небесні ліхтарики у формі серця і випустили їх у небо з побажаннями волі та якнайшвидшого повернення на Батьківщину. Про це повідомляє кореспондент Дивись.інфо.

"Сьогодні нашій Надії виповнюється 35 років. Ми вирішили привітати її у такий оригінальний спосіб – запустили у небо небесні ліхтарики, як символ звільнення і польоту. Не змовляючись, ми з сестрою Надії Вірою Савченко придумали один і той же захід. Віра з однодумцями запустила небесні ліхтарики у Києві, а ми з громадою Львова у нас. Сподіваємося, що наступного року День народження Наді ми святкуватимемо уже тут, на українській землі.", - розповідає організатор акції, близька подруга Надії Савченко Ірина Юзик.

Додамо, що Надія Савченко припинила голодування у зв'язку з тим, що ведуться перемовини про її звільнення. Проте щоразу можлива дата обімну "зривається".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: