На Львівщині затримали квартирних крадіїв

5 травня у Червоноградський відділ поліції надійшло повідомлення від 42-річного місцевого мешканця про те, що з його квартири було викрадено гроші у сумі 1200 євро, три золотих ланцюжка та п’ять золотих каблучок.

Працівники Червоноградського відділу поліції затримали в порядку ст. 208 КПК України трьох зловмисників, причетних до скоєння квартирної крадіжки у Червонограді.

«Встановлено, що зловмисники проникли у приміщення, підібравши ключі до вхідних дверей. Також встановлені особи, причетні до скоєння цієї крадіжки. Ними виявились чоловіки віком від 25 до 30 років, один з яких раніше судимий», - повідомив начальник Червоноградського відділу поліції підполковник поліції Андрій Дикий.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України. Червоноградський міський суд обрав для зловмисників міру запобіжного заходу - тримання під вартою.

Зараз правоохоронці перевіряють затриманих на причетність до скоєння інших подібних злочинів. проводиться досудове розслідування.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: