На Донбас прибули з РФ фахівці з інформаційно-психологічних операцій

Група російських фахівців з інформаційно-психологічним операціям (ІПСОА) і в сфері PR, «відряджена» в «ДНР», розробила концепцію «інформаційних наступальних операцій», затверджену адміністрацією президента РФ, і яку в даний час реалізовує керівництво «ДНР».

Група російських фахівців з інформаційно-психологічних операцій (ІПСОА) і в сфері PR, «відряджена» в «ДНР», розробила концепцію «інформаційних наступальних операцій», затверджену адміністрацією президента РФ, і яку в даний час реалізовує керівництво «ДНР». Про це повідомив військовий експерт Дмитро Тимчук.

За його словами, головною цільовою аудиторією при проведенні даної операції є неокуповані території України (насамперед - східних і південних регіонів). Два основних напрямки - розкручування та нівелювання українським керівництвом завоювань Майдану (відсутність покарання представників колишньої влади, корупція, відсутність реформ) і гра на соціально-економічних проблемах. Першим етапом в проведенні операції стало проведення «прямих ліній» керівництва «ДНР» з жителями неокупованих територій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: