На Львівщині правоохоронці розшукали викрадений раритетний мотоцикл за 100 тисяч гривень

До Радехівського відділення поліції звернувся 40-річний житель одного із сіл району, який повідомив, що вночі 10 травня з території його подвір’я невідома особа викрала його раритетний мотоцикл «Cezet 455» 1963 року випуску, вартістю 100 тисяч гривень.

До Радехівського відділення поліції звернувся 40-річний  житель одного із сіл району, який повідомив, що вночі 10 травня з території його подвір’я невідома особа викрала його раритетний мотоцикл «Cezet 455» 1963 року випуску,  вартістю 100 тисяч гривень. Про це повідомили в ГУ Нацполіції області.

Правоохоронці встановили, що  мотоциклом незаконно заволодів 18-річний житель одного із сіл Радехівського району. Речовий доказ (мотоцикл) вилучено.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1. ст. 289 КК України (Незаконне заволодіння транспортним засобом з будь-якою метою - карається штрафом від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк від трьох до п'яти років).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: