У львівському університеті відкриють стипендіальну програму для учасників АТО

У Школі управління Українського католицького університету за фінансового сприяння Western NIS Enterprise Fund відкриють стипендіальну програму для безкоштовного навчання демобілізованих учасників АТО.

У Школі управління Українського католицького університету за фінансового сприяння Western NIS Enterprise Fund відкриють стипендіальну програму для безкоштовного навчання демобілізованих учасників АТО. Про це повідомляє офіційний сайт УКУ.

Програма розрахована на навчання 5 студентів та інтегрована до курсу магістерської програми із публічного адміністрування. Після навчання учасники отримають диплом про закінчення саме цієї спеціальності.

Вимоги до кандидатів на стипендію програми:
– подання мотиваційного есе англійською мовою на тему «Як ми можемо досягти кращого майбутнього для наших дітей в Україні» та лист-зарахування від університету;
– громадянство України;
– участь в АТО (демобілізований та зацікавлений у публічному адмініструванні);
– вільне володіння англійською мовою;
– наявність диплому бакалавра.

Програмний координатор WNISEF Андрій Сорохан пояснив, що стипендія покриває до 100% вартості навчання включно з проживанням, харчуванням і логістикою. Розмір стипендії буде визначатись після етапу відбору та інтерв’ю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: