У Львові пройшла офіційна процедура зважування наперердодні Гала-вечора змішаних видів єдиноборств

пресуха

Завтра, 13 травня, у стінах  Львівського Цирку, вперше в історії нашого міста відбудеться Гала-вечір професійного ММА (змішані види єдиноборств). Передбачає програма вечора, зокрема, титульний поєдинок по ММА серед професіоналів, що буде заключним у кар'єрі відомого іранського бійця  Бахбана Ахмада. Його суперником стане досвідчений киянин Іван Матвієнко. До того ж, глядачі зможуть побачити 7 протистоянь з професійного кікбоксингу між провідними спортсменами з України і Словаччини.

Найочікуваніша ж подія вечора - бій за звання чемпіонки Світу ММА серед професіоналів. Змагатимуться за титул між собою українка Олена Овчиннікова, яка є багаторазовою чемпіонкою світу з тайського боксу та переможниця кубку Світу ММА 2015 Мара Борелла, що представляє Італію.

У переддень Гала-вечора спортсменки зійшлися між собою на вагах, де обидві показали однаковий результат - 56,5 кілограм. Та італійка, припускають тренери нашої землячки, до завтра може стрімко набрати вагу. Для цього вона п'є чимало рідини, передає кореспондент Дивись.інфо. 

На прес-конференції, що відбулася за кілька хвилин до офіційної процедури зважування, спортсменки та їхні наставники не були надто балакучими.

"Дякую всім, хто прийшов підтримати. І, сподіваюся, завтра ви так само прийдете підтримати і буде набагато більше людей. Я маю представляти Львів завтра на поєдинку за звання чемпіона світу з ММА і не хочеться підвести ваші очікування. Я зроблю все можливе для того, щоби перемогти", - сказала українка Олена Овчиннікова.

Не роблять тренери і конкретних ставок на те, хто ж таки виборе чемпіонське звання. Італійка ж зі своїм титулом прощатися не поспішає.

"Я дуже щаслива, що знову у Львові. Мені дуже подобається це місто. Я знаю, що моя суперниця дуже сильна. Маю надію, що бій глядачам сподобається. Маю намір перемогти", - зазначила італійка Мара Борелла.

Додамо, що початок Гала-вечора у стінах Львівського Цирку завтра о 19:00.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: