Монетизація пільг почнеться з Львівщини

monetizatsiya-e`to-horosho

Амбітну мету: монетизувати різноманітні пільги, скоріш за все, почнуть впроваджувати саме на теренах Львівщини.

Такі плани, сьогодні 13 травня, озвучив голова Львівської державної адміністрації Олег Синютка на зустрічі з громадськими організаціями, що опікують людьми з інвалідністю.

Про це «Дивись.info» розповів голова ЛГО «Союз Чорнобиль Україна» Всеволод Смеречинський, що був присутній на зустрічі.

«Наразі це лише попередні плани, -- коментує пан Смеречинський. – Про них нам розповів пан Синютка, а він, в свою чергу, дізнався про це, від нового міністра. Останній має серйозні наміри щодо монетизації пільг, і, якщо не одразу по всій Україні, то почати з пілотного проекту на Львівщині».

«Проте, ми, «Союз Чорнобиль України», ставимось до таких планів, м'яко кажучи, скептично, - повыдомляэ пан Смеречинський. - Річ у тім, що перш, ніж монетизувати пільги, в Україні слід остаточно вирішити законодавчі розбіжності. До прикладу, в «чорнобильському» законі чітко написано, що розмір одноразової компенсації за втрату годувальника становить 60 мінімальних заробітних плат. А попередній уряд, на чолі з паном Яценюком, постановою Кабміну встановив цю суму в розмірі близько семи тисяч гривень. Як новий уряд рахуватиме суму пільги? І це лише одне з зауважень».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: