Музей найдавніших пам’яток Львова запрошує на майстер-класи

18 травня дворик Музею найдавніших пам’яток Львова перетвориться на мистецьку площадку: художники відтворюватимуть давні ремесла з використанням природних матеріалів - глини та шкіри.

18 травня дворик Музею найдавніших пам’яток Львова, що на вул. Ужгородській, 8, перетвориться на мистецьку площадку: художники відтворюватимуть давні ремесла з використанням природних матеріалів - глини та шкіри.

Охочі можуть взяти участь у майстер-класах з гончарства, тисненню по шкірі, а також спробувати написати пером буквицю. Сьогодні ми можемо спостерігати еволюцію в техніці обробки даних матеріалів, збереженість традицій та авторські творчі інтерпретації митців. Талановитий майстер Микола Біда познайомить з гончарством та розкриє секрети роботи з глиною.

Відомий художник Володимир Сидоренко продемонструє мистецтво тиснення по шкірі. Іконописець Андрій Майовець покаже техніку оформлення буквиці. Відвідувачі зможуть розкрити свої таланти та виготовити власні вироби.

Майстер-класи розпочнуться о 17.00 год.

Також просто неба відбудеться танцювальне дійство за участю студентів кафедри режисури та хореографії Львівського національного університету ім. Івана Франка.

О 22.00 год. відбудеться 3d меппінг «І князі заговорили…». Музей стане об’єктом для створення аудіовізуального образу,  який відкриє його з нового ракурсу у культурному просторі міста.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: