У Червонограді запрацює хлібзавод: щодня випікатиме 20 тонн хліба

хліб

у Червонограді запрацює хлібзавод, який щодоби випікатиме да 20 тонн хлібобулочних виробів 30-ти найменувань під торговою маркою "Кристинопіль хліб"

17 травня у Червонограді запрацює хлібзавод, який щодоби випікатиме да 20 тонн хлібобулочних виробів 30-ти найменувань під торговою маркою «Кристинопіль хліб».  

Про це повідомив член ради директорів ТзОВ «Київ-Захід» Сергій Вишневський.

«На новому заводі використовуватимуть традиційні технології виробництва хліба за класичними державними стандартами України з вітчизняної сировини. Велику увагу також приділятимуть якості», - розповів Сергій Вишневський.

Зокрема, продукція ТМ «Кристинопіль хліб» відповідатиме всім нормам для постачання в заклади освіти, а перша партія необхідних в зоні АТО хлібобулочних виробів передадуть з волонтерами червоноградського «Автомайдану».

За словами Сергія Вишневського, виробничі лінії заводу оснащені сучасним обладнанням фірм Kumkaya, Fimak, Імпексмаш. Інноваційною є система шнекової подачі борошна, що розроблена європейськими фахівцями, Spiromatik.

Опалення та виробничі потужності забезпечуються енергоощадною технологією пелетного палива. Це дозволяє підприємству не залежати від постачальників газу з інших країн.

З метою мінімізації контакту працівників із сировиною використовуються найновіші дозувальні комплекси.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: