У гонитві за Брежнєвим. За час роботи главою МВС Луценко отримав 35 нагород

Під час двох термінів перебування на посаді міністра внутрішніх справ новообраний генпрокурор Юрій Луценко був удостоєний 35 нагород

. Про це свідчить копія його трудової книжки, яка була роздана депутатам перед голосуванням за призначення Луценка в ГПУ в четвер, пише УП.

Згідно з записами, нагороди виділялися Луценкові саме під час роботи міністром. Першу з них – пістолет Форт – він отримав 17 березня 2005 року, тобто менш ніж через півтора місяця після першого призначення в МВС. Ще через три місяці він отримав відзнаку "За заслуги в боротьбі з економічною злочинністю" 1 ступеня, а у серпні він став "Лицарем закону".

У вересні 2005 року МВС Росії видало йому медаль "За боевое содружество".

Загалом Луценко отримав багато нагород на кшталт "За заслуги", "За особливі заслуги", "За доблесть і відвагу у службі", "За звитягу", "За безпеку народу", "За зміцнення обороноздатності" і так далі.

Останню нагороду – "Відзнака МВС "За професіоналізм в управлінні" І ступеня" – Луценко отримав вже за часів Януковича 2 березня 2010 року, тобто більш ніж через місяць після звільнення його з посади міністра.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: