Львівські депутати мають намір демонтувати кіоски, розташовані біля велодоріжок

1391740

У четвер, 26 травня, на наступному засіданні Львівської міської ради депутати розглянуть питання щодо демонтажу кіосків на вулиці Зерновій, адже вони стоять поблизу велодоріжки та спонукають своїх покупців ходити по велодоріжці, передає Zaxid.net. Ініціатором пропозиції виступив депутат ЛМР Олег Шмід.

У четвер, 26 травня, на наступному засіданні Львівської міської ради депутати розглянуть питання щодо демонтажу кіосків на вулиці Зерновій, адже вони стоять поблизу велодоріжки та спонукають своїх покупців ходити по велодоріжці, передає Zaxid.net. Ініціатором пропозиції виступив депутат ЛМР Олег Шмід.

"Депутат опублікував відповідь департаменту економічної політики ЛМР на його запит, де йдеться, що кіоски на вул. Зерновій будуть демонтовані, якщо більшість депутатів міськради підтримає цю ініціативу. Наразі таке рішення вже підтримала «архітектурна» депутатська комісія міськради.", - йдеться у публікації.

Сам же Шмід на своїй сторінці у соціальній мережі повідомив: "Я звернувся із проханням демонтувати лише два нововстановлених МАФи, оскільки їхні вікна обернені до велодоріжки. Відповідно, щоб купити щось люди повинні заходити на велодоріжку. Це неправильно. Департамент економічної політики запропонував демонтувати усі п’ять МАФів, які стоять на вулиці Зерновій. «Архітектурна» комісія підтримала таку ініціативу".

Додамо, що проблема з велодоріжками у Львові має довгу історію, адже кількість велосипедистів щоденно зростає, а культура поведінки на дорогах залишає бажати кращого.

Фото: Zaxid.net

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: