Перший пішов: Тимошенко готує скаргу для Луценка через газові тарифи

тим

Ні ім'я нового генерального прокурора ВО "Батьківщина" готує заяву, з метою розібратися зі складом злочину у діяльності НКРЕ щодо необгрунтованого завищення ціни на газ для населення, передає Укрінформ.

Ні ім'я нового генерального прокурора ВО "Батьківщина" готує заяву, з метою розібратися зі складом злочину у діяльності НКРЕ щодо необгрунтованого завищення ціни на газ для населення, передає Укрінформ.

Юлія Тимошенко  звернулася до всіх експертів громадянського сектору з проханням створити команду, яка буде незалежною від влади та зможе проаналізувати обгрунтованість ціни на газ для населення.

Тимошенко впевнена, Рахункова палата, яка покликана перевіряти «кожну копійку» з держбюджету, має бути передана демократичній опозиції, у яку входять ВО «Батьківщина», «Самопоміч» та Радикальна партія, які проводитимуть аудит у тому числі й фінансових потоків великих державних корпорацій.

Додамо, що  з 1 травня уряд прирівняв вартість природного газу для потреб населення з ціною для промислових підприємств.

Фото: Украинское фото

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: