Помер відомий львівський ресторатор Майкл Беттс

Учора у Львові помер відомий львівський ресторатор Майкл Беттс, інформує Depo.Львів.

Учора у Львові помер відомий львівський ресторатор Майкл Беттс, який був власником Техасько-мексиканського ресторану Tex-Mex BBQ, інформує Depo.Львів. 

На сторінці ресторатора у одній із соціальних мереж повідомили, що у Беттса відкрилася стара виразка, яка спричинила кровотечу. Операцію, яку йому проводили чоловік не витримав.

Приїхав в Україну Майк Беттс шість років тому. Сам був уродженцем Деневера. Наша  ж держава привабила його "прекрасними українськими жінками". У США Беттс мав кілька ресторанів і бар, та якось вирішив побачити Європу. Поїздивши Україною, чоловік вирішив залишитись у Львові.

Свої співчуття стосовно смерті ресторатора уже висловили багато знаних на Львівщині постатей. Зокрема, колишній головний лікар ОХМАТДИТу Вальдемар Надіжко на своїй сторінці у Facebook написав: "Вчора відійшов у Вічність Michael Betts. Непересічна людина та дійсно щирий патріот України. Він хотів жити в Україні, він хотів зробити Львів кращим. Його смерть стала несподіванкою для всіх.  Мені особливо прикро, бо до його смерті причетна СИСТЕМА охорони здоров`я. СИСТЕМА яка вже тривалий час нищить мешканців України. Прикро, бо страждають і пацієнти і медичний персонал який перемелений жорнами СИСТЕМИ. Верхом цинізму є той факт, що під кума гаранта змінюють конституцію, знаходять необхідну кількість голосів в парламенті, прописують необхідні закони- і це заради амбіцій однієї людини. А заради 40 мільйонів не можуть змінити СИСТЕМУ бо не дозволяє конституція, бо бракує голосів в парламенті, бо немає законів. Мені шкода бо вчора черговою жертвою СИСТЕМИ став власне Майкл. ВИБАЧ Майкле, вибач чоловіче. Ти був джерелом позитиву та оптимізму, таким ми будемо Тебе пам`ятати.".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: