Шансів провести Євробачення 2017 у Львові більшає

230571

У соціальних мережах львів'яни та люди з інших регіонів масово взялися за обговорення українського міста, в якому мали б проводити Євробачення 2017-го року, повідомляє кореспондент Дивись.інфо. Нагадаємо, завдяки перемозі Джамали наступного року Євробачення у себе прийматиме Україна.

У соціальних мережах львів'яни та люди з інших регіонів  масово взялися за обговорення українського міста, в якому мали б проводити Євробачення 2017-го року, повідомляє кореспондент Дивись.інфо. Нагадаємо, завдяки перемозі Джамали наступного року Євробачення у себе прийматиме Україна.

За проведення пісенного конкурсу у Львові, зокрема, вболіває і переможниця Євробачення 2004-го року від України співачка Руслана. На своїй сторінці у соцмережі вона написала: «У мене в стрічці багато коментарів стосовно того, де має бути ‪#‎Євробачення2017‬.  У Європі в країнах-переможцях є традиція проводити Євробачення в різних містах, не завжди в столицях. І я би мріяла, щоби Євробачення приїхало до мого рідного Львова!».

ек

Додамо, що у своїй промові для одного з українських телеканалів Джамала теж припустила можливість проведення Євробачення 2017 у Львові.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: