Екс-нардеп викликає Гройсмана і Кличка до суду

Колишній народний депутат від фракції «Блоку Петра Порошенка» Єгор Фірсов на судовому розгляді свого позову щодо позбавлення його депутатського мандату хоче бачити Володимира Гройсмана і Віталія Кличка.

Колишній народний депутат від фракції «Блоку Петра Порошенка» Єгор Фірсов на судовому розгляді позову щодо позбавлення його депутатського мандату хоче бачити Володимира Гройсмана і Віталія Кличка. Про це політик написав на своїй сторінці у Facebook.

За словами Фірсова, Гросман і Кличко повинні бути присутні на засіданні в якості свідків. Адже саме перший у якості голови Верховної Ради оголосив про вихід Фірсова із фракції «БПП», але не зачитав текст його заяви про це. Другий же, будучи головою партії «БПП-Солідарність», вів з'їзд об'єднання, на якому й було вирішено позбавити Єгора Фірсова місця у фракції. Фірсов вважає, що це рішення насправді було прийняте меншістю голосів, а його самого на засідання не запросили.

Саме тому, як пояснює екс-нардеп, він хоче почути пояснення від Володимира Гройсмана і Віталія Кличка у суді, що відбудеться завтра об 11:00 у Вищому адміністративному суді України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: