Прокладання трамвайної колії на вулиці Франка планують завершити до кінця червня

IMG_0211

Роботи з облаштування трамвайної колії на Сихів по вулиці Франка будуть завершені до кінця червня - про це під час брифінгу повідомив міський голова Львова Андрій Садовий. Про це повідомляє кореспондент Дивись. Info.

Роботи з облаштування трамвайної колії на Сихів по вулиці Франка будуть завершені до кінця червня  - про це під час брифінгу повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Про це повідомляє кореспондент ІА«Дивись.Info»

«Проїзд від кінцевої трамваю «четвірки» до Стрийського ринку відкриємо для руху до кінця червня – буде зроблена повна заміна інженерних мереж, кладемо нові трамвайні колії, нові хідники. Великий етап роботи проводиться по вулиці Стуса. Ми плануємо до кінця липня ділянку з Липової Алеї до площі Франка відкрити для проїзду», - повідомив міський очільник Львова Андрій Садовий.

Як розповів інженер компанії «Онур» Віктор Онищук практично завершена заміна мереж на ділянці від розворотного кільця 4 трамваю і до Стрийського ринку. «Завершується облаштування мереж каналізації, невеликий об’єм залишився, і дорожній «одяг» - бетон, мозаїка, трамвайні плити рейки. Найближчим часом має бути відкрито перехрестя Снопківська-Франка з тим щоб розвантажити рух і на залишок планується закрити перехрестя біля Стрийського ринку, це перехрестя Стрийська – Франка», це десь в середині червня», - розповів інженер.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: