Столичні поліцейські розшукують росіянина, підозрюваного у вбивстві 25-річної львів’янки

Тяжкий злочин був скоєний в Оболонському районі. За фактом умисного вбивства поліція розпочала кримінальне провадження.

Частини тіла вбивця сховав у різних місцях. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції України.

30 квітня у чергову частину Оболонського управління поліції подзвонив місцевий житель та повідомив про страшну знахідку: неподалік спортивної бази він виявив пакет із фрагментами людського тіла. На місці події слідчо-оперативна група встановила, що знайдені голова та нога належать жінці. Відомості про подію були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

До пошуку решток тіла долучився увесь особовий склад управління поліції та півсотні бійців Нацгвардії. Протягом кількох наступних днів правоохоронці відшукали всі фрагменти тіла жінки.

Як повідомив начальник слідчого відділу Оболонського РУ НП у місті Києві Іван Холондович, під час розслідування було встановлено особу потерпілої. Нею виявилася 25-річна львів’янка, яка з вересня минулого року мешкала у столиці в орендованій кімнаті.

У 20-их числах квітня батьки втратили з нею зв'язок і звернулися в поліцію. Тоді пошуки дівчини не дали позитивного результату, а вже згодом стало відомо про вбивство.

На даний час правоохоронці дотримуються версії, що до скоєння тяжкого злочину може бути причетний знайомий потерпілої – 18-річний росіянин, із яким дівчина останнім часом листувалася через соціальну мережу. Слідство встановило, що з 21 до 25 квітня мешканець Москви знаходився в Україні та зустрічався з дівчиною, яку після цієї зустрічі живою вже ніхто не бачив.

Зараз молодик знаходиться на території Російської Федерації, а українські правоохоронці докладають зусиль для розкриття злочину.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: