У Львові обговорять сучасні тенденції розвитку малого і середнього бізнесу

26 травня у Львові обговорять сучасні тенденції розвитку малого і середнього бізнесу. У час економічної кризи саме підприємці, об’єднуючись між собою і діючи на основі етичних принципів, роблять вагомий внесок у розвиток країни.

На семінарі «Сучасні тенденції у стратегії бізнесу» обговорять тренди сучасного ринку, що впливають на формування стратегії компанії, позиціонування та рекламні бюджети, питання лідерства, комунікації між власником і топ-менеджером.

«Бізнес сьогодні потребує практичних знань та рекомендацій щодо того, як приймати рішення та які управлінські інструменти слід застосовувати, – зауважив Руслан Бельтюков (Громадська Школа Бізнесу). – Під час семінару 26 травня ми спробуємо відповісти на всі питання, які хвилюють сучасний бізнес та перешкоджають його активному розвитку».

Експерт заходу – Руслан Бельтюков – засновник і директор Громадської Школи Бізнесу, Голова Наглядової Ради Холдингу «Ресурсний Центр Бізнесу», автор ексклюзивної консультаційної програми Make Business Successful.

Окрім того, в межах заходу – виступи президента Ротарі Клубу «Львів» Михайла Яворського та Голови Клубу Ділових Людей Миколи Савуляка. Також – підписання Меморандуму про партнерство між обома організаціями.

Більше інформації – на сайті Клубу Ділових Людей. Акредитація журналістів за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: