Заступник голови Львівського УСБУ на роботу їздить маршруткою?

Зіновій Кіт, заступник голови УСБУ у Львівській області задекларував житло площею 322,1 кв.м у селі Малечковичі, натомість транспорту, згідно із декларацією, у сім’ї немає.

Про це пишуть «Наші гроші».

За 2015 рік він задекларував 440,7 тис. грн доходу, з яких 280 тис. грн – дохід від продажу майна. Якщо порівняти ці дані із декларацією за 2014 рік, то виглядає так, що Кіт продав свій автомобіль Mazda 6 (2008 року випуску).

Тепер на роботу до Львова Зіновій Кіт, ймовірно, добирається маршруткою, оскільки ні він, ні члени сім‘ї не задекларували жодної автівки, навіть такої, що перебуває у користуванні. Реєстр МВС також не показав жодного авто, яке би Зіновій Кіт чи його дружина придбали у 2016-му.

Дружині Ірині також належить квартира у Львові площею 36 кв. м, яку їй подарували, та частина квартири площею 50 кв.м (спадщина). Також подружжю належить дві ділянки загальною площею понад 19 тис. кв. м.

Ірина Кіт є співвласницею ТОВ «Теплогазсервіс» (60% у «статутнику»), основним видом діяльності якого в держреєстрі вказано «установлення та монтаж машин і устаткування». Компанія також займається теплопостачанням і торгівлею. Її партнерами по фірмі виступають Володимир Прокопович, заступник директора ЛКП «Львівтеплоенерго» (згідно з інформацією на сайті ЛКП) та Надія Соломаха.

Також дружина має цінні папери номінальною вартістю 11,5 тис. грн. Сам Зіновій Кіт раніше володів 118-ма акціями ПАТ «Галгазотерм» (29,5% у «статутнику»). До речі, у травні 2014 року його звільнили з посади голови правління «Галгазотерму». Згідно зі звітом SMIDA за 2015 рік, 42,5% «Галгазотерму» належить батькові заступника голови УСБУ у Львівській області Богдану.

Богдан Кіт також є співласником та власником низки юридичних осіб: ТОВ «Буське сорто-насінницьке підприємство», ПП «Агрофірма «Лугове» та ГО «Садівничо-городнє товариство співвласників «Ватра».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: