Завтра львівським медикам розкажуть, як протидіяти старінню

Завтра, 17 травня, з 08:00 до 17:00 год. у Будинку Вчених, що на вул. Листопадового Чину, 6, відбудеться п’ятий міжнародний конгрес «Профілактика. Антиейджинг. Україна».

Мета Конгресу: підвищити обізнаність українських лікарів-практиків щодо профілактики хронічних неінфекційних захворювань та медицини антиейджингу, тобто протидії старінню, направленої на розуміння культури здорового способу життя, метою котрого є продовження тривалості і якості життя.  Захід складатиметься з практичної і теоретичної частини.

Практична частина Конгресу – це можливість для лікарів та представників преси просто під час заходу безкоштовно відвідати кабінет профілактики, щоб:

• здати зразок крові для аналізу за такими показниками, як холестерин загальний, тригліцериди, ліпопротеїди високої густини, ліпопротеїди низької густини, ліпопротеїди дуже низької густини, коефіцієнт атерогенності. Отримані дані дозволять оцінити індивідуальний серцево-судинний ризик.

• виміряти рівень глюкози крові,

• визначити щільність кісток за допомогою ультразвукової денситометрії.

• Пройти майстер-клас із дослідження функції зовнішнього дихання за допомогою спірометрів (ФЖЄЛ, ОФВ1, ОФВ1/ФЖЄЛ %, ПОШвид, СОШ25–75%, ЖЄЛ, ОФВ1/ЖЄЛ %);

Організатори проекту вбачають свою місію в тому, щоб привернути увагу лікарів та громадськості в цілому до власного здоров’я через здоровий спосіб життя, акцентувати увагу суспільства на важливості виявлення хвороб на початкових стадіях, запобігання їх розвитку та контролю вже наявних хвороб, а також поліпшення якості життя пацієнтів з хронічними захворюваннями.

Організатор заходу: Всеукраїнська громадська організація «Асоціація превентивної та антиейджинг медицини». Конгрес відбуватиметься за підтримки Міністерства охорони здоров’я України, Національного медичного університету імені О.О. Богомольця (Київ), Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького, управління охорони здоров’я Львівської міської ради, департаменту охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації, Українського лікарського товариства.

Контактна особа: Анна Кузнецова, керівник проектів ВГО «Асоціація превентивної та антиейджинг медицини», тел. +38-050-447-30-75.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: