Активісти хочуть повернути «Миротворець» і вимагають покарання для заступниці міністра інформполітики

Активісти ініціюють у четвер акцію під стінами Міністерства інформаційної політики, мета якої – відновити роботу сайту «Миротворець», а також вони вимагають покарання для заступника міністра інформполітики Тетяни Попової.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук пише спільнота C14 news.

«Центр «Миротворець» — неурядова організація, що займається дослідженням ознак злочинів проти основ національної безпеки України, миру, безпеки людства та міжнародного правопорядку. Завдяки базі даних «Миротворця» було затримано сотні проросійських бойовиків, які зазіхнули на незалежність, права та свободи українського народу», – йдеться у повідомленні.

Винуватицею подій активісти вважають заступниця міністра інформаційної політики  Тетяну Попову.

«Однією із призвідників конфлікту була заступниця міністра інформаційної політики Тетяна Попова, дії та заяви якої призвели до закриття сайту «Миротворець». Звісно, Попова може змінювати свій дискурс, але саме її діяльність спільно з пані Лутковською призвела до припинення роботи унікального ресурсу. Характерно й те, що сепаратисти радо відреагували на закриття сайту та публічно підтримали заяви двох вище зазначених осіб», – зазначено у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: