«Львівський бронетанковий» повернув державі 8 мільйонів

4b346a27b3ca0e8e_650x410.jpg.pagespeed.ce.8urRkVZZ0P

Військова прокуратура Центрального регіону України повідомила про стягнення з держпідприємства 8, 7 мільйона гривень за невиконання умов договору по ремонту танків Т-72.

Річ у тім, що виплатити гроші завод зобов’язав господарський суд міста Києва. За повідомленням прокуратури мова йде про танки, які мали б ремонтуватись минулого року: «Рішенням господарського суду м. Києва задоволено в повному обсязі позовні вимоги за позовом військової прокуратури Центрального регіону України в інтересах Міністерства оборони України до державного підприємства «Львівський бронетанковий завод» про стягнення попередньої оплати та штрафних санкцій за несвоєчасне виконання договірних зобов’язань за наслідками виконання ремонту танків Т-72 у 2015 році», – йдеться у повідомленні.

На самому заводі жодних додаткових коментарів ІА Дивись.info не дали. Цікаво, що, згідно з Єдиним державним реєстром судових рішень, судові спори підприємства і держави далеко не рідкість. Наразі в суді є справи, де та ж військова прокуратура позивається до заводу на суму в 4 та 13 мільйонів гривень.

Фото milnavigator.com

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: