На Львівщині розпалюється конфлікт між територіальною громадою та нинішньою владою

Депутати Бродівської районної ради на засіданні комісії з питань комунальної власності, торгівлі, підприємництва та інвестицій вирішили передати важливі об'єкти із власності району до власності міста Броди.

Депутати Бродівської районної ради на засіданні комісії з питань комунальної власності, торгівлі, підприємництва та інвестицій вирішили передати важливі об'єкти із власності району до власності міста Броди. Про це повідомляє ZIK.

Таке рішення обранці винесли, з огляду на прохання виконкому Бродівської міської ради. Відтак більшість членів комісії ухвалили відмову Бродівської районної ради від стадіону «Ювілейний» та від частки у торговельному центрі «Бродівський замок». Об'єкти мають бути передані до комунальної власності міста.

У коментарі виданню депутат Бродівської райради Володимир Чехут заявив, що цей процес не є випадковим. Мовляв, на стадіон «Ювілейний» хтось у місті «поклав» око. А у торговельний центр 20 років районна влада вкладала кошти, а тепер має намір відмовитися від нього.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: