У Львові безкоштовно навчать, як керувати квадрокоптером

Офіційний дистриб'ютор DJI в Україні уже других рік поспіль безкоштовно навчатиме львів’ян та гостей міста керуванню сучасними дронами.

29 травня на території «Kavalier Boutique Hotel» (вул. Старознесенська, 70) відбудеться DJI New Pilot Experience 2016, під час якого усі охочі зможуть безкоштовно навчитися пілотувати новий квадрокоптер DJI Pjantom 4.  

У програмі заходу:

  • лекція про квадрокоптери та техніку безпеки;
  • фуршет;
  • пілотування квадрокоптерів гостями заходу, під наглядом тренерів;
  • спеціальні конкурси та розіграш призів від DJI.

DJI New Pilot Experience 2016 – безкоштовний захід, але для кращої організації залу та польотів необхідно обов’язково зареєструватись на сайті: http://bit.ly/lviv_2016.

За детальною інформацією щодо DJI New Pilot Experience 2016 – звертайтесь за телефоном:  (063) 743-86-90.

Довідка:

DJI – світовий бренд, відомий як виробник найрозумніших квадрокоптерів та дронів  для повсякденного використання. За допомогою квадрокоптерів та мультикоптерів DJI  кожен може відчути себе на місці пілота справжнього літаючого апарату.

Щоб дати змогу усім бажаючим зрозуміти, як насправді легко керувати квадрокоптером, DJI проводить по всьому світу за допомогою авторизованих компаній безкоштовні заходи під назвою DJI New Pilot Experience. В Україні проведенням DJI New Pilot Experience 2016 займається офіційний дистриб'ютор – компанія Fly Technology.

 

 

 

К

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: