Переатестація керівництва львівської поліції не повинна відбуватися в Києві, - Курбанов

Переатестація керівників поліції не повинні відбуватися у Києві без присутності людей, на яких їх робота відбивається. Про це заявив голова громадської ради при головному управліннні Нацполіції у Львівській області Рустам Курбанов.

Переатестація керівників поліції не повинні відбуватися у Києві без присутності людей, на яких  їх робота відбивається.

Про це заявив  голова громадської ради ради при УМВС Львівщини Рустам Курбанов, - повідомляє кореспондент ІА Дивись.info.

«Планується, що 42 особи з керівного складу львівської поліції прибудуть до Києва, їх там перевірять. А потім вони повернуться сюди керувати. Нам відомо, що були випадки заочної переатестації, на одну особу  припадало 15 хвилин», - розповів Рустам Курбанов. Він додав, що на Львівщині є близько 5 тисяч працівників поліції, тому фізично неможливо провести якісну переатестацію.

Рустам Курбанов також додав, що наразі громадська рада при УМВС перебуває у стадії ліквідації, але продовжує діяти, при цьому нового закону про її створення при Нацполіції не існує. Також досі невідомо коли переатестація поліцейських розпочнеться на Львівщині.

«До цього моменту ніхто ні в громадській раді, ні навіть у Головному управлінні Національної поліції не може сказати, хто входитиме в ці атестаційні комісії. Переатестацію міліції-поліції вже повністю завершено в 6 областях України. Щодо Львівської області, то тут переатестацію планували спочатку провести грудні потім січні, тепер обіцяють у травні», – заявив Рустам Курбанов.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: