Підприємство одного із нардепів ремонтуватиме дорогу на Львівщині за 210 мільйонів

Олександр Шевченко
vikna.if.ua

Товариство з обмеженою відповідальністю «ПБС», що контролює народний депутат Олександр Шевченко від «БПП», виграло тендер на поточний середній ремонт дороги державного значення «Т-14-17 Куровичі-Рогатин» та отримало відповідне замовлення на 210,29 мільйонів гривень.

Товариство з обмеженою відповідальністю «ПБС», що контролює народний депутат Олександр Шевченко від «БПП», виграло тендер на поточний середній ремонт дороги державного значення «Т-14-17 Куровичі-Рогатин» та отримало відповідне замовлення на 210,29 мільйонів гривень. Про це повідомляє видання «Наші гроші» із посиланням на «Вісник державних закупівель».

Роботи проводитимуть на ділянці 0+000 — 29+605. Загалом відремонтують покриття загальною площею 241 тисяча квадратних метрів. Роботи планують завершити до кінця 2017 року.

Кожен відремонтований кілометр умовно коштуватиме 7,1 мільйон гривень.

Іншим претендентом на виконання замовлення була компанія ТОВ «Автомагістраль-Південь» одеситів Валерія Короткова та Олега Наливанного.

Торік цю ділянку дороги за значно меншими обсягами робіт ремонтувала фірма «Техно-Буд-Центр» за 25,27 мільйонів гривень. Компанія ж «ПБС» торік уже проводила ремонт траси «Львів – Івано-Франківськ».

Дорога «Куровичі-Рогатин» / Google Maps

Дорога «Куровичі-Рогатин» / Google Maps

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: