У Львові запустять перший в Україні веловагон

веловагон

20 травня запустять перші спеціалізовані вагони адаптовані під потреби велосипедистів, які курсуватимуть за напрямком Львів-Мукачево та Львів-Ужгород.

20 травня запустять перші спеціалізовані вагони адаптовані під потреби велосипедистів, які курсуватимуть за напрямком Львів-Мукачево та Львів-Ужгород.

Про це повідомив начальник управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації Роман Теребенець.

«Запуск веловагонів, без сумніву, дозволить активізувати як внутрішній, так і зовнішній туризм. Тому впродовж останніх двох місяців спільно з "Львівською залізницею" та велоспільнотою ми активно працювали над реалізацією цього проекту, аби створити комфортні умови для подорожування та перевезення велосипедів, - зазначив Роман Теребенець.

Також він додав, що зараз облаштували вагони лише у електропоїздах найпопулярніших серед велосипедистів напрямків, але якщо проект себе виправдає, то буде розширений й на інші маршрути.

За його словами половину вагону переобладнали для роверів, зокрема прикріпили гаки для вертикального кріплення, а на іншій половині залишили  сидіння, призначені для власників велосипедів.

Запрошуємо представників преси на офіційне відкриття тестового вагону, яке відбудеться цієї п'ятниці, 20 травня, о 6:50 на Головному залізничному вокзалі (пл. Двірцева, 1).

За детальною інформацією звертайтеся за телефоном 0963748122 (Христина).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: