Україна на проведення Євробачення планує виділити не більше 10 мільйонів доларів

Україна сподівається розподілити фінансове навантаження «Євробачення» 2017 року на спонсорів країн-учасниць, сказала в середу радник міністра інфраструктури України, уродженка Естонії, Яніка Мерило.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

«Хотілося б, щоб фінансове навантаження "Євробачення" лягло на спонсорів і донорів з країн-учасниць. Я думаю, що цього року спонсорів буде знайти простіше, ніж у минулі роки. І всі розуміють, що в наших умовах більш аскетичне "Євробачення" було б кращим», - сказала Яніка Мерило в інтерв'ю порталу телерадіомовлення Естонії ERR.

За її словами, Україна не планує створювати спеціальну інфраструктуру для конкурсу, а постарається обмежитися вже побудованою, і укластися в $10 млн.

«Є приміщення з часів чемпіонату Європи з футболу 2012 року, і ми виходимо з того, що захід буде влаштований на готовій інфраструктурі», - пояснила радник.

Вона зазначила, що про готовність прийняти «Євробачення» вже заявило багато міст, зокрема, Львів, Дніпропетровськ і Одеса. Не виключено, що півфінали конкурсу відбудуться в якомусь із них, а фінал відбудеться в Києві, сказала Яніка Мерило.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: