Москаль створить додаткові зони митного контролю на Закарпатті

Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль заявив про створення зон тимчасового митного контролю на двох перевалах при в'їзді на Закарпатті для більш ефективної боротьби з контрабандою.

«Для більш ефективної боротьби з контрабандою підакцизних товарів (передусім цигарок) на Закарпатті вживають посилених заходів із контролю за вантажопотоками не лише безпосередньо на державному кордоні, але і при в'їзді в область із сусідніх регіонів», - така інформація розміщена на офіційному сайті очільника Закарпатської області Геннадія Москаля.

Як зазначається, голова Закарпатської ОДА провів спеціальну нараду з керівниками митниці, прикордонної служби, правоохоронних структур і голів райдержадміністрацій. На нараді Москаль дав доручення створити на пропускних пунктах у селі Нижні Ворота у Воловецькому районі Закарпатської області та селі Лазещина в Рахівському районі Закарпатської області зони тимчасового митного контролю.

«Саме через ці два пункти в область заїжджає левова частка вантажів з інших українських регіонів, - зазначено в повідомленні. - Відтепер контролювати вантажопотік зможуть не лише поліцейські і податківці, а й прикордонники та митники, які ще на в'їзді в область мають право розпломбувати фури, обстежити товар і знову його опломбувати».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: