ТНМК разом із симфонічним оркестром представить у Львові концертну програму «Симфо хіп-хоп»

ТНМК

24 травня, гурт «Танок на майдані Конґо» уперше привезе у Львів свою ексклюзивну концертну програму «Симфо хіп-хоп» - і львівські меломани, нарешті, почують наживо їхні пісні у супроводі симфонічного оркестру «Слобожанський».

Про це повідомляють організатори.

«Симфо хіп-хоп» - це наймасштабніший проект «Танків» і віртуозів із оркестру «Слобожанський». Цей спільний проект розпочався ще у березні 2013 року. Його ініціатором був колишній викладач Фагота - професор Гаррі Артушович Абаджян, художній керівник МАСО «Слобожанський». У 2015 року вийшов «живий» альбом «Симфо хіп-хоп» (подвійний вініл) та однойменний фільм-концерт.

«Симфо хіп-хоп» двічі чули у Харкові, тричі – у Києві. І ось ця програма вперше прозвучить у Львові, на сцені Львівської опери.

«Готуємо для львів’ян кілька прем’єр, - розповідає Фагот. - Усі оркестрові аранжування зробив диригент оркестру «Слобожанський» Юрій Яковенко. Завдяки йому деякі наші пісні зазвучали настільки самобутньо, що тепер, коли граємо тільки складом ТНМК, відчуваємо, як нам бракує оркестру позаду. Наприклад, пісня «Там, де ти тепер» була зроблена спершу з оркестровим аранжуванням – і звучить напрочуд яскраво. Коли виконуємо її групою, виходить дуже камерно. Пісня «Файна Юкрайна», створена понад 10 років тому, завдяки оркестровому звучанню стала одним із хітів концертної програми «Симфо хіп-хоп». По-іншому у такій подачі сприймаються і «Гранули», і інші наші речі. А пісню «Зроби мені Хіп-Хоп (20 років по тому)» узагалі граємо виключно з оркестром»

Концерт відбудеться у Львівській опері. Початок – о 19:00.

Ціна квитків на концерт ТНМК із симфонічним оркестром у Львівській опері 24 травня – від 120 до 680 гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: