У Кремлі визнали, що не можуть виконати Мінські угоди

У Росії заявили, що не можуть реалізувати Мінські домовленості, адже Україна також не може дотримуватися своїх зобов'язань, про це заявив прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков.

У Росії заявили, що не можуть реалізувати Мінські домовленості, адже Україна також не може дотримуватися своїх зобов'язань, про це заявив прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков, інформує Еспресо ТВ

За його словами, Росія й досі не визнає себе стороною конфлікта.

«Росія не може реалізувати Мінські домовленості. Навпаки, в Мінських домовленостях є зобов'язання сторін конфлікту, в першу чергу Києва, і ми як і раніше констатуємо абсолютну неготовність і небажання слідувати тим зобов'язанням, під якими стоїть підпис керівника України», - наголосив Пєсков.

Він також зазначив, що пов'язувати невиконання державою Мінських угод і продовження санкцій проти неї є абсолютно абсурдною справою. Натомість, уряд Росії не збирається ні з ким обговорювати цю тему.

«Досить нелогічно і абсурдно виглядає заява, що санкції можуть бути зняті з часом після реалізації Мінських домовленостей», - підсумував Пєсков.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: