У Львові пройдуть «Дні Америки»

З 25 до 29 травня Посольство США в Києві представляє «Дні Америки» у Львові. Це - чотириденний культурний фестиваль, який представить американські фільми, музику, освіту, мистецтво, бізнес та програми Посольства США в Україні.

У львівських подіях візьме участь Посол США Джеффрі Пайєтт.

У рамках «Дні Америки» Посольство спонсорує події 28-29 травня на відкритій сцені перед Оперним театром, де пройдуть концерти музики в американському стилі і ярмарок досягнень місцевого й американського бізнесу.

Крім цього, Посольство у співпраці з програмою «GoGlobal» і Британською Радою організовує спробу встановити світовий рекорд Гіннеса і провести наймасштабніший у світі урок англійської мови, який відбудеться 28 травня о 12.30 у Львові і водночас по всій Україні.

Серед інших подій – фестиваль сучасного американського незалежного кіно у кінотеатрі «Коперник», покази класичних американських фільмів у парку, виставки артефактів американських індіанців та політичної карикатури США, виступи акапельної групи з Вашингтона «Potomac Fever» та львівського молодіжного симфонічного оркестру «INSO».

Вхід на більшість заходів вільний.

Дивіться розклад на сайті Посольства: http://goo.gl/jZbOnc

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: