У Львові відбудеться Антикорупційний форум

Під час Форуму буде представлена координаційна рада Антикорупційного форуму та розпочнеться напрацювання Антикорупційної стратегії в робочих групах.

Антикорупційний форум відбудеться у Львові 4 червня.

Серед учасників форуму будуть народні депутати, члени Координаційної ради «Руху за очищенн» Світлана Заліщук, Віктор Чумак, представник команди Саакашвілі Саша Боровик, а також Андрій Длігач та Василь Гацько.

Також на форумі очікують представників місцевої влади Львівщини, зокрема голову обласної державної адміністрації Олега Синютку, голову Львівської облради Олександра Ганущина.

Очікується підтвердження участі у Форумі Міхеїла Саакашвілі, Сергія Лещенка, Мустафи Найєма.

Представник Комітету підприємців Львівщини, член робочої групи з підготовки Форуму Ярослав Рущишин переконує, що Антикорупційний форум у Львові суттєво відрізнятиметься від заходів, які відбулися у Харкові, Дніпропетровську та інших містах.

«Це не просто ще один захід, а перший крок у створенні постійно діючої громадсько-політичної антикорупційної платформи, яка спочатку випрацює Антикорупційну стратегію Львівщини, а потім втілюватиме її в життя», – заявив Рущишин.

Координатор програми Форуму Олексій Роговик повідомив, що під час Форуму відбудеться підписання Декларації Антикорупційного форуму представниками місцевої влади: головою обласної адміністрації та обласної ради, міськими головами, головами районних рад та адміністрацій, які візьмуть на себе конкретні зобов’язання для втілення антикорупційної політики в області, а також повідомив про інші деталі програми Форуму:

«Ми будемо уникати популістичних виступів, натомість, відбудеться панельна дискусія за участю народних депутатів та громадських активістів. Після офіційної частини форуму відбудуться майстер-класи та лекторії на антикорупційну тематику», – сказав Роговик.

Організаторами Форуму виступили громадські організації та політичні партії Львівщини, зокрема, Комітет підприємців Львівщини, Аналітичний центр «Free Voice Information Analysis Center», партія «ВОЛЯ», політична партія «ДемАльянс (Демократичний альянс) », Українська Галицька партія, а також волонтери та громадські активісти.

Реєстрація на Форум вже розпочата та триватиме до 1 червня. Зареєструватися можна за адресою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: