Кличко з нетерпіння чекає реваншу з Ф'юрі

Український суперважковаговик Володимир Кличко заявив, що з нетерпінням чекає реваншу з британським боксером Тайсоном Ф'юрі.

За словами українця, йому соромно за свою помилку в першому бою, завдяки якій британець святкував перемогу. На думку Кличка, Ф'юрі - не той боксер, який повинен носити звання чемпіона світу в суперважкій вазі і на якого можна дивитися з почуттям гордості, зважаючи на постійні висловлювань британця, які розчаровують.

За словами Кличка, незважаючи на свій вік, він відмінно себе почуває і може конкурувати на найвищому рівні і здобути перемогу в повторному поєдинку.

«Я допустив помилку і втратив свої титули. І моє ставлення до бою змінилося. Тепер я претендент. Я той, хто повинен перемогти. Тепер я повинен завойовувати титули, а не захищати їх.

Це має бути інший бій. У мене було достатньо часу на перезавантаження і відновлення. Я з нетерпінням чекаю цього бою. Я не боюся і знаю про всі ризики, і насправді я насолоджуюся моментом. Це випробування, а я люблю виклики. Як я говорив, багато що в цьому поєдинку буде відрізнятися, особливо результат. Кінцевий результат буде інший, і чемпіон буде інший», - цитує слова українця Boxingnewsonline.

Нагадаємо, Володимир Кличко пообіцяв нокаутувати свого суперника.

Другий поєдинок за титули чемпіона світу за версіями WBO і WBA між українським боксером Володимиром Кличком і британцем Тайсоном Ф'юрівідбудеться в англійському Манчестері 9 липня 2016 року.

Рішенням суддів у листопаді 2015 року Володимир Кличко поступився всіма своїми чемпіонськими поясами британському боксерові.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: