Масове отруєння в Новояворівську – госпіталізовано вже 32 людей

Вже 32 людей, з яких 7 дітей госпіталізовані у Новояворівську із симптомами гострої кишкової інфекції.

Вже 32 людей, з яких 7 дітей госпіталізовані із симптомами гострої кишкової інфекції. Всі вони були гостями на весіллі у ресторані в Новояворівську. Про це повідомили у департаменті з питань цивільного захисту населення Львівської облдержадміністрації.

За інформацією Львівського обласного центру екстреної медицини та медицини катастроф, 17 травня, об 11:20 год. зафіксовано групове захворювання (з симптомами гострої кишкової інфекції). Захворілі перебували на весіллях, що відбувались в ресторані "Соната" м. Новояворівськ Яворівського району 14 травня 2016 року. Перші пацієнти почали звертатись у Новояворівську районну лікарню №1 у другій половині дня 16 травня.

Станом на 06:00 год. 20 травня всього із вогнища інфекції госпіталізовано 32 особи, з них 7 дітей, а саме: в інфекційне відділення Новояворівської РЛ № 1 –  21 особа, з них 6 дітей, в інфекційне відділення Бориславської ЦМЛ – 10 осіб, з них 1 дитина, в інфекційне відділення Стрийської ЦРЛ – 1 особа.  Попередній діагноз: гостра кишкова інфекція. Стан більшості пацієнтів – середньої важкості з покращенням.

Медичною та санітарно-протиепідеміологічною службою проводиться обстеження вогнища інфекції, уточнюються списки осіб, що були присутні на весіллях та їх контактів.

Причина можливого отруєння з'ясовується.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: