Радикал Ляшко разом з однопартійцями планує заночувати у Раді – принесли розкладачки

Народні депутати України з фракції Радикальної партії Олега Ляшка, які вимагають створення тимчасової слідчої комісії з розслідування корупції та офшорних скандалів і другий тиждень блокують трибуну парламенту, мають намір залишитися на ніч у Верховній Раді.

Народні депутати України з фракції Радикальної партії Олега Ляшка, які вимагають створення тимчасової слідчої комісії з розслідування корупції та офшорних скандалів і другий тиждень блокують трибуну парламенту, мають намір залишитися на ніч у Верховній Раді, повідомляє Інтерфакс-Україна.

У п'ятницю вранці на підтвердження своїх намірів депутати принесли до зали засідань три розкладачки.

«Ми почнемо тут ночувати, якщо ви негайно не дасте завдання секретаріату ухвалити проект постанови про створення тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з розслідування корупції вищих посадових осіб держави та в офшорах», - заявив керівник фракції Олег Ляшко, виступаючи на ранковому пленарному засіданні Верховної Ради в п'ятницю.

Він нагадав, що фракція блокує трибуну вже другий тиждень поспіль. Крім того, політик наголосив, що проект постанови про створення тимчасової слідчої комісії розробили три опозиційних фракції: Радикальної партії, Об'єднання «Самопоміч» та «Батьківщини».

Голова Верховної Ради Андрій Парубій пообіцяв Олегу Ляшку вивчити питання і дати відповідне доручення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: