У неділю Львів стане електромобільною столицею України

22 травня з площі Ринок стартує одне з наймасштабніших транс’європейських електромобільних ралі – «Електромобільний Марафон 2016 Львів – Монте-Карло». Протягом двох тижнів учасники ралі проїдуть понад 3000 кілометрів, перетнуть кордони 10 європейських країн, завітають у 23 міста та містечка й фінішують 3 червня на Палацовій площі в Монте-Карло. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.  

Старт електромобілям даватиме, зокрема, і керівник канцелярії Князя Монако Бернар Фотріє, який на чолі делегації перебуватиме у Львові 21-22 травня. А напередодні Марафону, 21 травня, о 14:30 год. Бернар Фотріє прочитає лекцію для студентів ЛНУ ім.І.Франка про державний устрій та уряд Монако.

Церемонія старту Електромобільного Марафону розпочнеться на пл.Ринок з 10:30 год. 22 травня. У заходах візьмуть участь і переможці  творчого конкурсу «Електромобіль майбутнього», що був оголошений напередодні серед школярів та вихованців початкових навчальних закладів Львова. З 88 робіт журі вибрало 5 найкращих.

Нагадаємо,  в межах Електромобільного Марафону, 22 травня у Львові презентують перший прототип електромобіля «Synchronous», розробленого та зібраного в Україні. Цей прототип є новим баченням ексклюзивного пасажирського транспорту. Він покликаний стати ідеальним туристичним шатлом для готельного трансферу, таксі в екскурсійних зонах тощо. Після старту зі Львова, «Synchronous» буде презентовано у 10 країнах та 23 містах Європи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: