У жахливій ДТП в Південній Осетії загинув майор, який отримав звання Героя Росії за окупацію Донбасу

97ce03f8771103d28b5979d254e51d40

19 травня, на гірській дорозі в Південній Осетії сталася велика автокатастрофа - в прірву зірвався автобус з російськими офіцерами.

19 травня, на гірській дорозі в Південній Осетії сталася велика автокатастрофа - в прірву зірвався автобус з російськими офіцерами, пише Діалог.ua.

2ce46ef05f4ce2a82f2c380c121be74e

Серед шести загиблих офіцерів був і Герой Росії майор Турпал Мусалаєв, який проходив службу в 19-ій окремій мотострілецькій бригади (в\ч 20634), яка базується у Владикавказі.

32-річний майор Мусалаєв народився в дагестанському місті Хасав'юрту, закінчив Казанське вище військове командне училище, після чого попрямував служити у військову частину 20634.

Як стало відомо зі слів друга Мусалаєва, офіцер отримав звання Героя Росії в грудні 2015 року «секретним наказом», про що пише видання life. Також в ЗМІ розтиражували фото, на якому зображений сам загиблий з зіркою Героя Росії на грудях. Варто зазначити, що таким чином, «секретним наказом», нагороджують тих військових, бойові заслуги яких хочуть приховати від громадськості з політичних причин.

Необхідно підкреслити, що 19-та окрема мотострілецька бригада, в якій служив загиблий в ДТП Мусалаєв, брала активну участь у бойових діях проти української армії на Донбасі. Дане військове з'єднання активно вело бої самого початку конфлікту.

У підсумку, можна зробити висновок, що майор Мусалаєв отримав звання Героя РФ саме за участь у війні на Донбасі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: