Порошенко хоче прискорити процес розгортання збройної місії на Донбасі

Порошенко переговорив із Олланд і Меркель і попросив Німеччину прискорити розгляд пропозиції щодо розгортання збройної місії на Донбасі, передає Інтерфакс.

Порошенко переговорив із Олланд і Меркель і попросив Німеччину прискорити розгляд пропозиції щодо розгортання збройної місії на Донбасі, передає  Інтерфакс. 

Під час телефонної розмови з президентом Франції Франсуа Олландом і канцлером Німеччини Ангелою Меркель Петро Порошенко  попросив головуючу в ОБСЄ Німеччину пришвидшити  підготовку до розгляду пропозиції щодо розгортання збройної місії на Донбасі.

Президент України в цьому контексті також наголосив на важливості розгортання на Донбасі озброєної поліцейської місії. Глава держави звернувся до Німеччини як головуючої в ОБСЄ країни з проханням прискорити опрацювання відповідних пропозицій.

Наголосив Глава держави і на необхідності дотримання режиму припинення вогню з боку бойовиків та допуску ОБСЄ до всіх ділянок кордону задля припинення постачання російської зброї на окуповану частину Донбасу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: