Родичі загиблих під Донецьком пасажирів літака судитимуться з Росією та Путіном

Австралійська юридична фірма LHD подала позов проти Росії та російського президента Володимира Путіна в Європейський суд із прав людини (ЄСПЛ) від імені родичів жертв "Боїнга" "Малайзійських авіаліній" рейсу MH17, збитого 17 липня 2014 року над непідконтрольними уряду територіями східної України, передає Інтерфакс.

Австралійська юридична фірма LHD подала позов проти Росії та російського президента Володимира Путіна в Європейський суд із прав людини (ЄСПЛ) від імені родичів жертв «Боїнга« «Малайзійських авіаліній» рейсу MH17, збитого 17 липня 2014 року над непідконтрольними уряду територіями східної України, передає  Інтерфакс. 

Як ззазначено у повідомлення,  у катастрофі загинули всі 298 осіб, що перебували на борту, зокрема 28 австралійців. У суботу австралійський Fairfax media повідомив, що в заяві юрфірми LHD вказані 33 найближчих родичів жертв з Австралії, Нової Зеландії та Малайзії. Згідно з інформацією австралійських ЗМІ, позов, в якому Російська Федерація і Володимир Путін зазначаються як відповідач, і який вимагає компенсацію в розмірі 10 млн дол. за кожного пасажира, було подано 9 травня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: