Стратегічний оборонний бюлетень України Порошенко представить у Варшаві

Президент України Петро Порошенко представить на саміті НАТО у Варшаві (Польща) Стратегічний оборонний бюлетень України, який у п'ятницю було ухвалено на засіданні Ради національної безпеки і оборони України, передає Інтерфакс.

Президент України Петро Порошенко представить на саміті НАТО у Варшаві (Польща) Стратегічний оборонний бюлетень України, який у п'ятницю було ухвалено на засіданні Ради національної безпеки і оборони України, передає Інтерфакс. 

"Що стосується Стратегічного оборонного бюлетеня, який вчора було ухвалено на засіданні Ради національної безпеки і оборони України, я хотів би сказати, що все те, що напрацьовано в Стратегічному оборонному бюлетені – це дуже велика робота багатьох колективів. У його розробці брали участь відомі компанії, які давали нам поради, вивчали наш досвід... Безпосередню участь брали радники Офісу Альянсу (Північноатлантичного Альянсу - ІФ), зокрема аналітики Альянсу в Брюсселі, які разом з нашою групою працювали щодня протягом півроку. Ми підготували дуже якісний документ, у якому чітко визначили всі завдання", - повідомив міністр оборони України  Степан  Полторак.

Також міністр зазначив, що презентація цього документа відбудеться на саміті НАТО у Варшаві: "Я думаю, що презентувати цей документ буде президент України на саміті у Варшаві. Є цілковита підтримка з боку наших партнерів щодо основних позицій, які ми запланували в Стратегічному оборонному бюлетені".

Додамо, що у рамках липневого саміту Альянсу у Варшаві відбудеться засідання комісії Україна-НАТО на рівні глав держав та урядів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: