У Топ-П'ятірці Президента - Джамала, Луценко і НАТО

Петро Порошенко
Петро Порошенко / pravda.com.ua

Тиждень, що минає, був багатим на події, більшість з яких покликані назавжди змінити місце України у світі. ІА Дивись.info підготувала для вас ТОП-5 цитат Президента України Петра Порошенка, які стали

Тиждень, що минає, був багатим на події, більшість з яких покликані назавжди змінити місце України у світі. ІА Дивись.info підготувала для вас ТОП-5 цитат Президента України Петра Порошенка, у яких йдеться про найважливіше з життя України й українців за останні кілька днів.

Про перебудову сектору оборони для вступу до НАТО

«Ми нарешті відходимо від системи побудови радянської армії і будуємо справжні і ефективні Збройні Сили. Для мене це дуже важливо, бо це є доказом того, що Україна і НАТО говорять однією мовою і добре розуміють один одного», - наголосив Глава держави.

Політв'язням Карпюку  і Клиху – волю

«За Мінськими угодами всі в'язні мають бути звільнені. Дав відповідні доручення МЗС та СБУ».

Перемога Джамали

«Фактично на підтримку України піднявся весь світ і сьогодні приємно, що це не просто підтримка абстрактної України, а підтримка України і Криму, кримськотатарського народу. Твоя пісня, яка розказує про історію твоєї бабці, її маленьку донечку, історію твого народу - це все так чіпляє за серце, що ти просто не можеш не підтримати, не проголосувати, не стати учасником великого процесу звільнення Криму»

Про поліцейську місію на Донбасі

«Готуємося до відновлення політичних процесів. Але вони можуть відбудеться лише тоді, коли на лінії зіткнення будуть стояти міжнародні моніторингові озброєні місії ОБСЄ для забезпечення 100% режиму «припинення вогню». Коли відведена відповідно до мінських угод важка техніка і артилерія, буде знаходитися під охороною міжнародної поліцейської місії, коли контроль над неконтрольованими ділянками україно-російського кордону спочатку перейде озброєним поліцейським ОБСЄ, і другим етапом – до українських прикордонників. Лише тоді ми можемо говорити про повну реалізацію мінських домовленостей»

Новий генпрокурор - нова Конституція 

«Вдячний Верховній Раді за підтримку кандидатури Юрія Віталійовича Луценка на посаду Генерального прокурора. араз нам в ГПУ потрібен важковаговик, який поверне справедливість українському народу. Адже він за свої переконання пішов на ешафот і не зрадив своїм переконанням у в'язниці, а потім з нами пліч-о-пліч був на Майдані. Втім, лише зміною глави ГПУ реформувати цю структуру неможливо. Ми маємо зробити все, щоб створити в ГПУ такі ж умови, як, зокрема, в НАБУ. Щоб реформована Генпрокуратура виконала завдання, які поставила перед нами Революція Гідності»

 Олег ГАЛІВ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: