За добу - 20 збройних атак проти українських військових

granatomet (1)

На Сході України за останню добу бойовики 20 разів відкривали воггонь по українських позиціях, передає Дивись.info з посилання м на Прес-центр штабу АТО.

На Сході України за останню добу бойовики 20 разів відкривали вогонь по українських позиціях, передає Дивись.info з посиланням на Прес-центр штабу АТО.

«Відносне затишшя в зоні проведення АТО тривало недовго. Традиційно бойовики активізувались із сутінками. Минулої доби противник 20 разів застосовував зброю проти українських воїнів. З передмістя тимчасово окупованого Донецька незаконні збройні формування знову обстрілювали наші укріплення в районі Авдіївки та Опитного. Там противник використовував стрілецьку зброю, гранатомети та 82-мм міномети.
З такого ж озброєння бандити вели вогонь по опорних пунктах ЗС України поблизу Зайцевого, що неподалік Горлівки.
Найбільше бойовики порушували умови незастосування зброї на Маріупольському напрямку. Так, по захисниках Широкиного противник бив з гранатометів та мінометів калібру 82 мм. В районі Новотроїцького та Павлополя НЗФ обстрілювали наші позиції з зенітних установок та 120-мм мінометів. Поблизу Тарамчука ввечері знову вів вогонь ворожий снайпер.
Було неспокійно і на Луганщині. Зокрема, укріплення сил АТО неподалік Трьохізбенки бойовики обстріляли з гранатометів, а в районі Новозванівки відкривали вогонь зі стрілецької зброї.
Противник активізував розвідувальну діяльність. Лише впродовж минулої доби зафіксовано 7 прольотів ворожих БПЛА, які проводили розвідку на Донецькому та Маріупольському напрямках.
З початку цієї доби бойовики вже щонайменше 6 разів порушили перемир’я. На Луганщині та поблизу Маріуполя, а саме в районі Широкиного й Трьохізбенки, вони вели вогонь зі стрілецької зброї та гранатометів.»  ,- повідомляє Прес-цент штабу АТО на своїй сторінці в Інтернет-мережі.

Зазначимо, що це дані станом на 6.00 годину 21 травня 2016 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: