При Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю Львові створюють Громадську раду

У Львові при Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю створюють Громадську раду, пише Дивись.info.

У Львові при Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю створюють Громадську раду, пише Дивись.info. 

Про створення інспекції повідомив офіційний сайт ЛМР. Зокрема, у публікації вказано, що до складу Громадської ради можуть бути обрані представники громадських об’єднань, релігійних, благодійних організацій, творчих спілок, професійних спілок та їх об’єднань, асоціацій, організацій роботодавців та їх об’єднань, недержавних засобів масової інформації, які зареєстровані у встановленому порядку і провадять свою діяльність на території міста Львова у сфері, яка пов’язана з діяльністю інспекції, та у статуті (положенні) яких визначені відповідні цілі і завдання діяльності. Членами Громадської ради не можуть бути посадові особи та депутати Львівської міської ради.

Для участі в Громадській раді претенденти заповнюють електронну форму встановленого зразка (http://city-adm.lviv.ua/lmr/office-membership), а також наступний перелік документів:

Коротку біографічну довідку (до 1000 знаків), яка містить дані щодо: року народження, освіти, назви громадської або іншої організації (ініціативи) чи установи, яку представляє особа, фотографію претендента, відомості про особисті здобутки у відповідній галузі, контакти, відомості щодо судимості тощо.
Мотиваційний лист (до 1000 знаків). У мотиваційному листі кандидат вказує особистий досвід, знання та навички у відповідній сфері, а також плановану діяльність у рамках Громадської ради.
Лист громадської або іншої організації, статутна діяльність якої пов’язана зі сферою діяльності інспекції, про делегування або підтримку кандидата. У листі також вказуються проекти (заходи), які здійснила громадська організація у відповідній сфері діяльності за попередній рік.
Прийом документів здійснюється до 06 червня 2016 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: