Фахівці із США нададуть допомогу українським митникам в аеропортах і портах -, Насіров

13227454_1213245228695026_6861999732845481432_o

Американські фахівці з боротьби з контрабандою нададуть практичну допомогу українським митникам в аеропортах і портах України, повідомив голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров, пише Інтерфакс-Україна.

Роман Насіров після підписання міжурядової угоди США та України про взаємну допомогу між митними адміністраціями заявив, що було домовлено, що цього року в Україні працюватимуть дві команди американських фахівців.

«Одна працюватиме в аеропортах, інша - в портах України, і практично тут на місці тренуватимуть наших митників» - сказав Роман Насіров.

За його словами, це найкраща допомога, яку можуть отримати українські фахівці.

Також він повідомив, що до підписання сьогоднішньої угоди Україна співпрацювала із США за угодою, яку було підписано ще в 1990 році.

Як повідомлялося, 23 травня в Києві було підписано міжурядову угоду про взаємну допомогу між митними адміністраціями України та США.

«Ця угода створює необхідну правову базу для обміну інформацією, допомоги нашим країнам виконувати закони, що стосуються митних прав. Ця угода дає нам можливість обмінюватися досвідом і надалі вдосконалювати наші відносини», - сказав спеціальний уповноважений з питань захисту митниці і кордонів США Роберт Джил Керліковське.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: