Гройсман не хоче відмовлятись від проведення «Євробачення»

Україна не відмовлятиметься від проведення конкурсу «Євробачення» у 2017 році, —заявляє прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

«У жодному разі (Україна не відмовиться від проведення конкурсу «Євробачення» - ред). Я вважаю, що це для нас велика честь... І ми маємо докласти максимум зусиль, щоб провести «Євробачення» на високому професійному рівні», - сказав Гройсман в ефірі телеканалу «1+1».

Як повідомлялося, українська співачка Джамала (Jamala) з піснею «1944» перемогла у фіналі пісенного конкурсу«Євробачення – 2016», який відбувся 14 травня в Стокгольмі (Швеція). Тепер право проводити наступне пісенне змагання належить Україні.

Мери кількох обласних центрів України вже висловили бажання прийняти у своїх містах «Євробачення». Зокрема, мер Києва Віталій Кличко заявив, що столиця гідно підготується для проведення пісенного конкурсу на найвищому рівні.

Як раніше повідомляла ІА Дивись.info, мер Львова Андрій Садовий також запропонував провести пісенний конкурс у Львові. Для цього, на його думку, можна навіть розконсервувати будівництво арени, яку готували до проведення турніру Євробаскет.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: